Visit Tirana

Visit Tirana është një nga projektet e para të rëndësishme të DMO Albania. Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë, qendra e të gjitha ngjarjeve kulturore dhe turizmit të biznesit. Platforma e turizmit që ndërtojmë është burimi kryesor i informacionit për të gjithë turistët që vizitojnë qytetin. Ne jemi referuar si faqja zyrtare e turizmit për Tiranën nga media prestigjioze si planet Lonely, guida Bradt

Portali është i ndërtuar në tre gjuhë, anglisht, italisht dhe shqip. Të gjitha atraksionet, muzetë, galeritë, vendet kulturore, sheshet kryesore dhe lagjet mund të gjenden atje, më shumë sugjerime se çfarë të bëni në Tiranë etj. Faqja ka një listë të hoteleve, restoranteve, bareve më të mira në qytet. Ture dhe itinerare ofrohen gjithashtu sipas nevojave të vizitorëve.

Kjo platformë u vlerësua nga Kryetari i Bashkisë së Tiranës. Stafi i kësaj platforme u vleresua me cmimin “Personalitet i Vitit 2015” për Tiranën nga Bashkia e Tiranës. Strategjia e marketingut online të Tiranës përfshin artikuj dhe rekomandime se ku të shkoni dhe çfarë të bëni në Tiranë, buletini mujor me atraksionet dhe ngjarjet më të reja, konkurset për fotografitë në media sociale, etj.

Logoja përfaqëson qytetin e gjallë, është një qytet i ri dhe Kryeqyteti i Kulturës Rinore Evropiane 2022. Është një qytet me ngjyra me fasadat e rafinuara rishtas dhe rrugicat dhe kafenetë plot gjallëri

 
visit-tirana-logo
Facebook
Twitter
LinkedIn
Follow by Email