Tirana Photo Festival

DMO Albania organizon cdo vit eventin më të madh vjetor të fotografisë, Tirana Photo Festival. Festivali mbahet cdo vit ne tetor, per me shume se nje jave, ku qindra te apasionuar pas fotografise, ndjekin ekspoziten nje javore. Cmimet per fituesit ndahen ne hapje te ekspozites

Workshope, forume fotografie, foto ture mbahen gjate gjithe festivalit. Eveni ka shume komponente dhe DMo Albania kujdeset qe tek banerat, printimet e fotove dhe informacioneve shtese per vizitoret, certifikatat me cmimet respektive, video e projektuar ku jepen gjithashtu fotot dhe videot gjate javes se festivalit etj.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Follow by Email