Event Management


Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve më 8 Tetor te Muzeu Historik Kombëtar, qindra dashamirës të fotografisë u mblodhën dhe shijuan ekspozitën me 100 fotot më të mira, ku 6 fotografë u vlerësuan me çmime të ndryshme..

Takimi me perfaqesuesit nga institucionet vendimmarrese dhe te menaxhimit te zones se Liqenit te Ohrit, qe u zhvillua ne Pogradec, me date 4 tetor, vuri ne dukje se arsyet te ndotjes se Liqenit te formuluara ...