Partnerët

 
DMO Albania vlerëson partnerët e saj përmes të gjitha projekteve, partnerëve tanë ndërkombëtarë si BE, UNESCO, USAID, Bashkëpunim Zviceran, Co Plan dhe partnerëve tanë lokalë Bashkia Tiranë, Ministria e Kulturës etj, të cilët besuan në vizionin dhe kompetencat tona.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Follow by Email