Ekipi ynë

Bordi ynë është i përbërë nga ekspertë në fushën e turizmit, brandimit dhe marketimit, me eksperiencë gati 20 vjecare secili.

Stafi ynë administrativ është i përkushtuar dhe kreativ. Gjithashtu ne punojmë me freelance, bazuar në specifikat e secilit projekt.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Follow by Email