Projektet

Visit Gjirokastra

Një nga projektet më të mëdha të DMO ALBANIA është brandimi dhe promovimi i rajonit të Gjirokastrës, perla e jugut të Shqipërisë. Brandimi i një destinacioni është shumë më tepër sesa thjesht një portal informativ për turistët që duan të vizitojnë gjithë këtë rajon. Portali është pika e fillimit. Përditësimi ...

Lexoni më shumë

Promoting Lake Ohrid

Promovimi i Liqenit të Ohrit është një punë e vazhdueshme e stafit tonë që ka nisur 3 vite më parë me një projekt të financuar nga Bashkimi Europian, dhe Ministria shqiptare e Mjedisit dhe e zbatuar nga UNESCO. Projekti titullohej: Drejt një qeverisjeje të përbashkët të trashëgimisë natyrore ...

Lexoni më shumë

Tirana Photo Festival

Tirana Photo Festival is one of the biggest event of Photography in Albania. The aim is to promote Albania through the art of Photography. The premium event held in 2018, from 1-9 November at National History Museum. The second edition will be held on 8-15 October 2019 at the same place.

Lexoni më shumë

Visit Tirana

Visit Tirana është një nga projektet më të rëndësishme të DMO Albania. Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë, qendra e të gjitha ngjarjeve kulturore dhe udhëtimeve të MICE. Kjo platformë turistike është burimi kryesor i informacionit për të gjithë turistët që vizitojnë qytetin. Ka një listë ...

Lexoni më shumë
Facebook
Twitter
LinkedIn
Youtube
Follow by Email