Promovimi i qytetit – Visit Gjirokastra

Gjirokastra është një qytet UNESCO-s që ndodhet në juglindje të Shqipërisë. Qyteti ka një potencial të madh, pasi përfshin pasurinë e kulturës dhe qytetërimeve shqiptare, me arkitekturë të bukur, është vendlindja e shkrimtarit laureat për nobel, Ismail Kadare. Megjithatë, asnjë iniciativë për brandimin dhe marketingun e destinacionit nuk ka ekzistuar deri në vitin 2018!

Ekspertet e marketingut te destinacionit nuk mund të shpikin një identitet; banorët dhe vizitorët duhet ta zbulojnë atë duke ndarë perspektivat e tyre…

 

Read More
Facebook
Twitter
LinkedIn
Follow by Email