Visit Tirana

Visit Tirana  është një nga projektet e para të rëndësishme të DMO Albania. Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë, qendra e të gjitha ngjarjeve kulturore dhe turizmit të biznesit.  Platforma e turizmit që ndërtojmë është burimi kryesor i informacionit për të gjithë turistët që vizitojnë qytetin. Ne jemi referuar si faqja zyrtare e turizmit për Tiranën nga media prestigjioze si planet Lonely, guida Bradt.

Portali është i ndërtuar në tre gjuhë, anglisht, italisht dhe shqip. Të gjitha atraksionet, muzetë, galeritë, vendet kulturore, sheshet kryesore dhe lagjet mund të gjenden atje, më shumë sugjerime se çfarë të bëni në Tiranë etj…

Read More

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Follow by Email