Organizatë për menaxhimin e destinacioneve

 
 

Ne ndihmojmë destinacionet shqiptare për një menaxhim dhe brandim më të mirë turistik dhe një zhvillim të qëndrueshëmShërbimet tona

Shërbimet tona nisin nga konsulencë për turizmin e qëndrueshëm, identifikimin e vlerave të cdo destinacioni, shkrimin e historive, ripaketimin e ofertës turistike, krijimin e produkteve të reja turistike, ideimin e eventeve dhe festivaleve unike bazuar në veçantitë e destinacionit..PROJEKTET TONA

1 / 6
 

PARTNERËT TANË

Facebook
Twitter
LinkedIn
Follow by Email