Organizim Eventesh

DMO Albania organizon evente të ndryshme për bizneset por edhe evente me fokus kulturën dhe turizmin.

Në kuadrin e projektit të Ohrit, DMO Albania ka organizuar një sërë seminaresh në Pogradec, duke mbledhur së bashku grupet e interesit, grupe mjedisore, turistike në një tryezë të vetme ku janë diskutuar mundësitë e koordinimit të përpjekjeve për të ruajtur ekosistemin e Liqenit të Ohrit dhe për të zhvilluar turizëm të qëndrueshëm.

DMO Albania qëndron pas ideimit dhe organizimit të gjithë eventeve të VisitTirana, veçanërisht eventet e ceremonive të ndarjes së çmimeve të fotografisë.

DMO Albania bashkëpunoi me Bashkinë Tiranë për eventin e Festës së Verës në Ndroq, në Shtator 2018

Për ne është e thjeshtë të organizojmë evente të ndryshme, duke filluar me logjistikën, akomodimin, organizimin e seminareve, formumeve, konferencave, gjithashtu organizojmë dhe ture ose aktivitetet të tjera argëtuese pas seminareve ose konferencave.